Jordan: „Bravo, Toni, samo tako nastavi... A ja ću i dalje urlati na tebe cijeli dan“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.04.20. | 16:30

Premijerne dvije epizode serijala „The last dance“ su za nama, a već sada smo vidjeli nekoliko iznimno zanimljivih scena za koje nitko prije nije znao...

Jučer su premijerno u javnost izašle prve dvije epizode te će svakih sedam dana izlaziti još dvije. Mini serija, kao što mnogi i otprije znaju, prikazuje stanje u svlačionici Chicago Bullsa u sezoni 97./98. kada je ta kultna franšiza predvođena Michaelom Jordanom osvojila svoj posljednji naslov prvaka.

Iako se već u prve dvije epizode dalo vidjeti nekoliko fantastičnih scena i događaja koji ranije nisu bili poznati košarkaškoj javnosti, jednu od zanimljivijih situacija vidjeli smo u početku druge epizode kada su mini verbalni okršaj imali Toni Kukoč i sam MJ.

„Bravo, Toni, samo tako nastavi... A ja ću i dalje urlati na tebe cijeli dan“, rekao je MJ hrvatskom košakašu prilikom jednog treninga. Naime, u tu sezonu 97./98. Bullsi su kao branitelji naslova ušli s četiri vezana poraza, a u niti jednoj od tih utakmica nisu uspjeli prebaciti brojku od sto postignutih koševa.

Pippena nije bilo, a MJ je imao osjećaj kao da sve mora raditi sam pa je tako poludio na većinu svojih suigrača na jednom od treninga. Stradali su Harper, Kukoč, Longley... Svakom od njih MJ je imao nešto za reći.

Jasno, to je sve bilo u žaru igre, MJ je kao lider znao biti iznimno zahtjevan te je mrzio gubti, a povrh svega u tim utakmicama nije imao na raspolaganju Scottiea Pippena koji se oporavljao od operacije.

Dodajemo za kraj kako je ovaj mini serijal odmah dobio salve pohvala te su mnogi aktualni NBA igrači preko društvenih mreža iskazali svoje oduševljenje.

Prve dvije epizode su za nama, a 3. i 4. će svijetlo dana ugledati za sedam dana. Tko će to dočekati...

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Michael JordanThe Last Dance

Ostale Vijesti