Irving ima novi klub, Celtics dogovorio All-Star zamjenu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.06.19. | 09:27

Kakav free agency.

I prije nego je startalo vrijeme free agencya, već znamo nekoliko novih klubova za pojedine zvijezde NBA lige. Klay Thompson će dobiti, prema očekivanjima, max ugovor s Golden State Warriorsima od 190 milijuna dolara, a Nikola Mirotić se odrekao iznosa od 50-ak milijuna dolara kako bi potpisao za Barcelonu na dvije godine što će mu ukupno donijeti tek 7 milijuna eura.

Međutim, najzanimljivije stvari tiču se Bostona. Iz redova Celticsa definitivno odlazi Kyrie Irving, koji će potpisati za Brooklyn Netse. Kako prenosi dobro upućeni Adrian Wojnarowski, trebali bi se sastati danas kako bi utanačili dogovor. Irving bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 141 milijun dolara.

 

 

To znači da Los Angeles Lakersi mogu mirno krenuti u lov na nedavno odbačenog D'Angela Russella, ali bitnije je ono što se tiče samih Celticsa, koji su pronašli zamjenu za Irvinga.

Naime, u Boston dolazi sjajni Kemba Walker, koji će potpisati identičan ugovor kao i Kyrie u Netsima. Četiri godine za iznos od 141 milijuna dolara. Razlog tomu je taj što mu je dozlogrdilo sam voditi Charlotte koji nemaju dovoljno potencijala za otići dublje u play-off.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

D'Angelo RussellKemba WalkerKyrie Irving

Ostale Vijesti