foto: USA TODAY Sports
foto: USA TODAY Sports

Hardenova majka: Cura je očijukala, on je samo bacio košarkašku loptu u nju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.10.20. | 15:28

Ubojiti napadač ima neke dodirne točke s Dennisom Rodmanom, barem kad je odrastanje u pitanju.

Jednog od najboljih NBA igrača današnjice Jamesa Hardena u mlađim je danima puno više zanimala košarka od uzajamne pažnje u odnosu sa suprotnim spolom.

O tome je za ESPN-ov dokumentarni program E:60 posvjedočila njegova vlastita majka prepričavši jednu anegdortu iz ‘’Bradinih’’ srednjoškolskih dana:

“Jednom je u školi prouzročio problem, bacio je loptu prema jednoj djevojci. Nisu ga cure baš zanimale u to vrijeme. Ona je htjela njegovu pažnju, flert, a on je samo bacio loptu u nju.”

Nakon što je na supertalentiranom rosteru Oklahoma City Thundera bio ‘’treća violina’’ i šesti igrač. prešao je 2012. u redove Houston Rocketsa i njegov je ogroman talent u potpunosti priocvao. Hardena danas mnogi, bez ustručavanja, proglašavaju za jednog od najboljih košgetera u povijesti lige, a obrana upravo na njemu nagnala je neke momčadi i na svojevrsne inovacije.

Što se tiče ljepšeg spola – nakon što je postao diljem cijelog svijeta poznata košarkaška superzvijezda, može se zaključiti da se malo opustio, odnosno otvorio prema djevojkama.

Naime, nakon njegovog Arizona State sveučilišta, jedan striptiz klub je drugo mjesto gdje je umirovljen njegov dres. Razlog je taj što je na tom mjestu potrošio milijun dolara u jednoj večeri.


Tagovi

James HardenHouston RocketsNBA

Ostale Vijesti