Dushanbe mete sve pred sobom

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.04.20. | 09:30

U Tadžikistanu se igra finalna utakmica kao i za treće mjesto. Pobjednik se zna samo je pitanje s koliko razlike će pomesti protivnika.

U nedostatku normalne kladioničarske ponude upoznali smo natjecanja u mnogim egzotičnim zemljama i proširili vidike. Naime, košarkaška prvenstva i kupovi u Tadžikistani, Turkmenistanu i Tajvanu nude nam sjajna uzbuđenje i prilike za zaradu. Dok je na Tajvanu finalne serija zanimljiva, u Turkmenistanu to nije slučaj. Dushanbe igra svoju igru, a ostatak im ne može staviti soli na rep. Međutim, s kladioničarske strane, to nam nudi drugačija uzbuđenja, jer lider voli ponižavati protivnike. Nerijetko ih ostavljati iza 50-ak razlike, a margina 100 je vrlo, vrlo česta…

KOŠARKAŠKI TIP |16:30| Dushanbe – Kulob

Još jedno finale, ali u Tadžikistanu i ni malo uzbudljivo kao na Tajvanu. Dushanbe je klasa za sebe i nitko im ne može primirisati pa tako ni Kulob. Koliko su dobri dokaz je da svakom uvale 100 i više koševa, a nerijetko protivnike ostavljaju na 40 i više razlike. Početkom ovog mjeseca su baš ove rivale pomeli rezultatom 107:63. Ovdje je situacija jednostavna, pobjednik se zna, a sad ostaje pitanje s koliko razlike ili koliko će koševa pospremiti u protivničku mrežicu.

KOŠARKAŠKI TIP |15:00| DIS – Zuhro

U borbi za treće mjesto situacija je malo drugačija, ali doslovno malo. Zuhro je izraziti favorit pa iako su u lošoj seriji. Možemo se samo nadati da će DIS pružiti kakav takav otpor.  Međusobno su igrali tri puta, a Dis je čak jednom uspio ne izgubiti s 25 i više razlike, naime bilo je 23 i to ovog mjeseca.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

kladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti