Bender dvoznamenkast, Kingsi slavili u trileru, a Brada ponovno ubacio 60 koševa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 01.12.19. | 12:32

Efikasna noć u NBA ligi.

Prvi su na teren izašli Denver Nuggetsi i Sacramento Kingsi, a domaći sastav u konačnici je slavio rezultatom 100:97, iako je Denver praktički cijelu utakmicu vodio.

Od samog početka gosti su se nametnuli kao favoriti, a prvo ime momčadi bio je Gary Harris koji je odlično otvorio utakmicu s nekoliko vezanih koševa. All-Star centar i prvo ime Denvera, Nikola Jokić, odigrao je jednu potpuno nezainteresiranu utakmicu, što se i vidi prema njegovom učinku budući da njegova konačna statistika kaže kako je ubacio skromnih 7 poena, a njima je nadodao 10 skokova i 6 asistencija.

Kod domaćina, koji je pobjedu izborio u produžetku, najbolji je bio Barnes, a dobre role odigrali su Bjelica i Holmes, kako u napadu tako i u obrani.

Hield, iako je imao na kraju 21 poen i 7 skokova, je bio jako loš te je za tri šutirao skormnih 3-13,  a najbolji je bio u posljednjoj četvrtini iako je do tada djelovao kao netko kome se u tim trenucima ne da biti na terenu.

Rocketsi su pak na domaćem terenu slavili protiv Hawska, a prvo ime momčadi, kao i inače, bio je James Harden s nevjerojatnih 60 poena, 8 asistencija i 3 ukradene lopte. Izvrsna utakmica Trea Younga (37 poena, 7 asistencija) tako je pala u drugi plan, a Houston je u konačnici slavio s visokih 157:111 u utakmici u kojoj su obrane bile u drugom planu.

Bucksi su također rutinski upisali novu pobjedu te su sada trenutno na 11 uzastopnih pobjeda. Najbolji pojedinac susreta sa 26 poena i 9 skokova bio je Greek Freak, a treba pohvaliti i hrvatskog krilnog centra Dragana Bendera koji je u 13 minuta ubacio 12 poena (trice 2/4).

Za kraj valja istaknuti kako su 76ersi na domaćem terenu slavili protiv Indiane rezultatom 119:116, a najzaslužniji za to su dvojac Embiid-Simmons koju su kombinirano imali 47 poena, 17 asistencija i isto toliko skokova.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

James HardenDragan Bender

Ostale Vijesti