Sterilno u Premier ligi

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 08:11

Dvoboj koji ne obećava golove.

NOGOMETNI TIP | 19:00 | Aston Villa – Sheffield United (Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, tip 0-2, tečaj 1,69)

Neke su momčadi već odigrale po dvije utakmice ove sezone, a Aston Villa još nema nijedan odigran susret. U prvom kolu bili su žrtva odgode utakmice, a drugo kolo donijelo im je kasni ogled ponedjeljkom. Čeka ih domaćinstvo protiv Sheffielda, koji u prvom kolu nije oduševio protiv odličnih Wolvesa. U posljednja četiri prvenstvena ogleda ovih rivala, od čega su po dva bila u Premiershipu i Championshipu, dva su dvoboja završena remijem, a dva domaća pobjedom Sheffielda.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell)

 


Tagovi

bet vodičbet analizaprijedlozi i tipovikladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti