Germania
Germania

Padaju Grci (1,55), Slaven (2,20) i Bara (1,50) da uoči vikenda zaradite puno para

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 11:44

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Za kraj radnog tjedna, kao uvod u flambojantni vikend, Germania vam nudi najveće tečajeve na po jedan nogometni, teniski i košarkaški par. Za svakog ponešto, dakle, jer pokazali ste već da ste majstori u ovim sportovima…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Istra 1961 – Slaven Belupo (18.00), JEDINICA, 2,20

Nogometaši Slaven Belupa ovog će petka gostovati kod Istre 1961 u sklopu 32. kola Hrvatske nogometne lige. Utakmica na Aldo Drosini igrat će se s početkom u 18 sati. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. Istra ima jednu pobjedu, na svom je terenu slavila rezultatom 2-0, dok smo u Koprivnici gledali dva remija. U 5. prvenstvenom kolu bilo je 2-2, a u 23. 1-1. Slaven Belupo u susret ulazi kao deveta momčad prvenstva s 30 osvojenih bodova. Istra je osma s jednim više. U prethodnom kolu naša je momčad poražena od Hajduka rezultatom 0-1, dok su Puljani slavili u Osijeku s 3-1.

J. Fett – I. Bara (13.00), JEDINICA, 1,50

U Portugalu se na zemlji sastaju hrvatska tenisačica Jana Fett i Rumunjka Irina Maria Bara. Posljednji međusobni okršaj između ovih tenisačica dogodio se 20. travnja 2023. na ITF turniru u Sloveniji i Bara je slavila 2-1 u setovima (7-6, 5-7, 7-6). Tračak neizvjesnosti nadvija se i na njihov današnji meč, ali kako Vrbovčanka ima sedam pobjeda u svojih zadnjih 10 dvoboja, a Rumunjka pet, vjerujemo u Janu.

Barcelona (koš) – Olympiacos (21.00), 1,55

Ovo je vjerojatno najjači četvrtfinalni par. Obje momčadi su legitimni kandidati za najviše plasmane u Euroligi, a prolaz na Final Four je imperativ za obje strane i bez prolaska na završnicu sezona neće biti okarakterizirana kao uspješna. U prvom dvoboju, grčki sastav iznenadio je Barcu na njenom terenu i oduzeo im prednost domaćeg terena. Stoga je u večerašnjem dvoboju veliki pritisak na Kataloncima. Inače, između ovih rivala vlada velika izjednačenost

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti