Germania
Germania

Humanitarni listić: Zdravko Barišić igra za Bračke pupoljke

Vrijeme Čitanja: 4min | sub. 20.04.24. | 09:00

Sretno, Zdravko

Danas s nama Germanijin humanitarni listić ispunjava Zdravko Barišić, sportski novinar 24 sata, nesuđeni rukometaš i veliki navijač jednog kluba koji će se i ove sezone morati zadovoljiti fritulom, a ne dugoiščekivanom titulom. I kada ne radi zaluđen je sportom, ponajviše HNL-om, ali i starom dobrom Serie A gdje simpatizira Milan, čiji dres Pippa Inzaghija iz djetinjstva i dalje čuva u ormaru. Ljubitelj je košarke i kao mnogi, nada se da će nam jednog dana naša košarka opet dati razloga za sreću.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mi se nadamo da će biti sretan i u Germanijinoj humanitarnoj akciji… No, krenimo redom, da vidimo na kojih pet nogometnih parova je sreću iskušao kolega Barišić.

Heidenheim - RB Leipzig 2

Leipzig lovi mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a za vratom mu puše zakuhtala Borussia Dortmund. Ni jedni ni drugi nemaju pravo na kiks, bit će to borba za Ligu prvaka do samog kraja pa vjerujem da će Leipzig protutnjati Heidenheimom koji je na sredini tablice i daleko od ispadanja iz lige. Velika je razlika u kvaliteti i formi između ove dvije momčadi pa bi gosti ovo trebali lakoćom riješiti.

Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach, oba daju gol

Obje momčadi igraju otvoren i napadački nogomet, a samim time pati i obrana. Na posljednjih devet od deset međusobnih utakmica oba kluba dala su gol, a vjerujem da će barem jedan gol pasti na svakoj strani i u ovoj utakmici.

Wolverhampton - Arsenal 2

Arsenal je porazom od Bayerna ispao iz Lige prvaka pa se sada može posvetiti samo Premier ligi gdje lovi prvi naslov nakon 20 godina. Sami sebe kompromitirali su porazom od Aston Ville u prošlom kolu i ostali bez prvog mjesta pa više nemaju pravo na kiks. Wolverhampton sigurno plovi na sredini ljestvice. Ne može do Europe, kao ni ispasti iz lige. Često su Vukovi znali zapapriti najjačim momčadima Premier lige, ali ne i Arsenalu. Topnici imaju pet pobjeda u nizu, a trebali bi doći i do šeste ako žele ostati živi u utrci za naslov Premier lige koja im je ostala jedina nada za trofej u ovoj sezoni.

Manchester City – Chelsea, oba daju gol

Manchester City ispao je iz Lige prvaka, ali i dalje je u igri za dva trofeja. Dok drži mjesto u Premier ligi nakon 33 kola, pokušat će obraniti i trofej u FA Cupu. U polufinalu ga čeka Chelsea kojemu je to jedina nada da si spasi još jednu lošu sezonu. Građani ove sezone još nisu pobijedili 'plavce' koji su se pokazali tvrdim orahom u derbijima, ali njihove utakmice bile su itekako efikasne. Igrao se otvoren nogomet, vjerujem kako će i jedni i drugi biti motivirani pa bi i ovaj put mogao pasti barem po jedan gol na svakoj strani.

Empoli - Napoli 2

Napoli ove sezone nije ni sjena onog šampionskog od prošle sezone, ali kako će Italija od sljedeće sezone imati pet klubova u Ligi prvaka, otvorila im se neočekivana prilika da se domognu najelitnijeg europskog natjecanja. Nisu baš u najboljoj formi, ali u još goroj je Empoli koji se bori za ostanak. Pobjedom bi se približili petoplasiranoj Romi na minus tri i ušli u borbu za Ligu prvaka, a isto tako bi se revanširali Empoliju za poraz ove sezone na stadionu Diega Maradone. Motiv više za trijumf.

Ukupni tečaj je 7,76, a bude li dobitan, iznos od 426,80 eura Germania će prema želji Zdravka Barišića uplatiti za Bračke pupoljke, udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju.

Sretno, Zdravko!

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponuda Germanije, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania će jednom tjedno donirati 55 eura po listiću (do 1. siječnja 2023. godine 400 kuna), a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban,Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić,Goran Stojanović, Neven Perok,Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić, Tomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček, Bernard Perić, Tvrtko Pajalić, Ivan MušlekRatko MartinovićDomagoj PavlovićVedran BađunMaida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales, Domagoj DuvnjakSergej JakirovićDora SrdarTonći MujanPetar MamićMatija Gečević Khan, Aljoša Vojnović, Klara IvošIlko ĆimićTone DražićKarlo LedinskiHrvoje SliškovićIgor VoriDubravko MiličićTomislav DasovićPaula NovinaKristijan Frković Frx ,Igor Baksa, Ivan Vučić i Deni Lušić i Fabijan Hrnčić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 35.362,22 eura!



 


Tagovi

humanitarna akcijahumanitarni listićgermaniaGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti