vijest

0

Zvijezda Barcelone odbila transfer u Kinu za 44 milijuna eura i odlazi Tudoru

04.11.2017 09:27 | Germanijak

Igor Tudor radi na velikom pojačanju u siječnju.

Veličina slova A A A

Nije tajna da je Arda Turan u nemilosti Ernesta Valverdea, bivši superstar Atletico Madrida i turskog nogometa ove sezone nije odigrao ni utakmicu za Barcelonu, jedini nogomet u proteklih nekoliko mjeseci bili su mu nastupi za tursku reprezentaciju, no čini se kako mu je dojadilo čamiti na klupi katalonskog giganta te se odlučio vratiti doma.

Početkom godine odbio je unosnu ponudu za prelazak u Kinu, Barci je trebalo pripasti 44 milijuna eura odštete, a njemu izdašna plaća, no odlučio je ostati u klubu i time zapravo najviše naškodio sebi. Barcelonine čelnike, koji ga se već neko vrijeme pokušavaju riješiti, samo je iznervirala odluka o ostanku jer su mogli vratiti 41 milijun eura, koliko su za njega platili Atleticu, no ovako će ostati bez tog novca i u siječnju ga posuditi Galatasarayu za "siću".

„Arda Turan je odličan igrač, s obzirom na to da su nam pojedini napadači ozlijeđeni, dobro će nam doći. On je ime koje nam je potrebno kako bismo popunili ofenzivnu liniju,“ rekao je trener Galatasaraya Igor Tudor.

„On je baš nogometaš kakvog volim, timski igrač, vrijedan radnik i uvjeren sam da je odličan izbor,“ zaključio je Tudor.

 

(foto: Action Images)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka