vijest

0

Zadar otpustio Amerikanca koji je trebao biti veliko pojačanje

08.11.2019 15:35 | Germanijak

Očekivao se ovakav rasplet.

Veličina slova A A A

Točno tri mjeseca nakon što je potpisao za KK Zadar, s Jamesom Farrom raskinuta je suradnja te više nije igrač zadarskog kluba. Potvrdio je to sportski direktor Branimir Longin i otkrio kako je već rezervirana avionska karta za 27-godišnjeg američkog igrača.

Farr se njihovoj momčadi pridružio još u kolovozu u vrijeme priprema i sa svojih 208 cm i 112 kg očekivalo se kako će biti dominantniji u reketu. Ipak, valja napomenuti kako, iako je u Zadar došao nespreman i u nezavidnoj tjelesnoj kondiciji, pokazao je iznimnu volju za radom i želju kako bi napredovao, ali nažalost to nije bilo dovoljno kako bi se uklopio u sistem igre i daljnje planove trenera Danijela Jusupa, a u konačnici i pomogao značajnije svojim suigračima pod košem, poglavito u skakačkom dijelu.

U četiri utakmice u sklopu ABA lige i 10 minuta koliko je u prosjeku igrao ostvarivao je učinak od 3.5 poena i 3.3 skoka po susretu. Farr se osobno zahvalio na ukazanoj prilici, momčadi i načinu na koji primljen u istu, a za kraj je poručio:

“Sretno i nikad ne odustajte. Hvala na prilici i Bog vas blagoslovio.”

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka