vijest

0

Zadar doveo bivšeg centra Cibone i Cedevite

13.08.2019 10:51 | Germanijak

Slaže se roster Zadrana.

Veličina slova A A A

Kako je i najavljeno, košarkaši Zadara jučer su započeli pripreme za sezonu 2019./20. Netom prije početka treninga momčadi su se kratko obratili sportski direktor Branimir Longin i direktor kluba Željko Žilavec, a zadarski strateg Ante Nazor nadovezao se i svojim igračima poručio kratkih par rečenica.

“Uvodni dio priprema obuhvaća uobičajeni program za taj interval, a ogledne će utakmice doći poslije”,  istaknuo je Nazor.

Prvom treningu odazvala su se desetorica igrača. Osim nekoliko njih pod ugovorima poput Ive Ivanova, Domagoja Vukovića, Ivana Siriščevića i Jure Planinića – programu su se pridružila i skupina mlađih klupskih igrača koju čine Roko Erslan, Edis Korman, Mario Fantina i Dominik Zelanto.

Priključen je i Filip Vujičić 19-godišnjak iz Dubrovnika kao i njegov brat Jakov Vujičić, koji će se, najizglednije pridružiti juniorskoj selekciji KK Zadar. Kako se ozbiljno računa na mlađe košarkaške uzdanice ukazuje i dolazak Josipa Popića, centra koji je svojedobno iz Cibone prešao u Cedevitu te se priključio Zadranima i također započeo s intenzivnim treninzima uoči nove košarkaške sezone.

Karlo Uljarević i Jan Palokaj zbog reprezentativnih obaveza pripremama će se priključiti naknadno, poput Jamesa Farra čiji se dolazak očekuje oko 25. kolovoza kada će se i priključiti svojoj novoj momčadi.

Kako roster nije popunjen u cijelosti, kroz narednih nekoliko dana možemo očekivati i nova pojačanja.

(foto: KK Zadar)

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka