vijest

0

Za dvoboj s Hrvatskom vraća se desetka i kapetan turske reprezentacije

11.08.2017 17:47 | Germanijak

U lipnju je otišao, sada se opet vraća.

Veličina slova A A A

Cirkus između Arde Turana i turske nogometne reprezentacije dobio je novi nastavak. Dva mjeseca nakon što se zbog incidenta s novinarom oprostio od nacionalne vrste, sada se u istu opet vraća.

˝Želim da se zna da ću, ako trener to ocijeni primjerenim, biti počašćen, kao i uvijek, ponovno obući nacionalni dres˝ - napisao je igrač Barcelone na društvenim mrežama.

U lipnju je fizički i verbalno napao novinara koji je navodno na prošlogodišnjem Euru pisao kako je Turan nezadovoljan premijama za nastup u nacionalnoj vrsti. Napali i osuđivali su ga tada svi, ali stvari su se sada promijenile jer nakon dugog niza godina na čelu reprezentacije više nije Fatih Terim.

Legendarni turski izbornik zamijenjen je Mirceom Lucescuom koji je 12 godina vodio Shakhtar iz Donjecka i našeg Darija Srnu. Rumunj se odmah okrenuo nagovaranju Turana da se vrati u reprezentaciju, pa izjave igrača Barcelone o ponosu i nacionalnom dresu izgledaju samo kao pokušaj da ispadne bolji u očima javnosti prije povratka.

Za nešto manje od mjesec dana, točnije 5. rujna Turska dočekuje Hrvatsku u izuzetno važnom kvalifikacijskom susretu, a izgleda da će na svojoj strani imati legendarnu desetku i kapetana.

(Foto: Action Images)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka