vijest

0

Vlasnik švicarskog prvoligaša zbog korone otpustio cijelu momčad

20.03.2020 00:07 | Germanijak\M.N.

Kontraverzna odluka istog takvog gazde.

Veličina slova A A A

Kontraverzni vlasnik FC Siona je zbog sumnje kako se liga neće nastaviti odlučio je ukinuti rashode u klubu te je otpustio cijelu momčad.

Gazda je prvo igračima ponudio plaću od 12.350 franaka mjesečno, međutim nogometaši to nisu prihvatili, a on se nakon toga odlučio na radikalan potez. Za tamošnje medije je izjavio kako igrači ne igraju, samim tim ne donose prihode u klub, a otpuštanjem nema ni rashoda.

Pitanje je kako će rukovodstvo lige reagirati na ovakvu kontraverznu odluku te da li će dopustiti takvo ponašanje.

Sion se trenutno nalazi na osmom mjestu švicarske Super lige i do kraja se trebao boriti za ostanak. U redovima ovog prvoligaša do ove odluke između ostali je nastupao i bivši as Barcelone i Arsenala Alex Song.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka