vijest

0

Velika seoba u NBA-u: Evo gdje će Durant i Davis završiti na ljeto

25.12.2018 16:16 | Germanijak

Durant i Davis bit će glavne zvijezde na ljeto u NBA-u.

Veličina slova A A A

Pred nama je vrlo uzbudljivo ljeto u NBA-u, dva top-igrača trebali bi promijeniti klubove. Već se duže šuška kako njih dvojica odlaze, ali glasine su sve sočnije i, tvrde Ameri, ne tako daleko od istine.

Pišu kako bi Kevin Durant dogodine mogao igrati u New Yorku, a LeBronu Jamesu će se u Los Angelesu pridružiti Anthony Davis.

„Igrati s Davisom? To bi bilo fantastično,“ rekao je nakon nedavnog međusobnog okršaja LeBron.

„Prvih 12 godina karijere s Wolvesima nisam došao dalje od finala Konferencije, a već u prvoj godini u Bostonu postao sam prvak. Davis je već dugo u New Orleansu, ne kažem da tamo gubi vrijeme, ali možda mu je vrijeme za promjenu. LA? Definitivno, LeBron i Davis zajedno. To se mora dogoditi!,“ savjetovao je Davisu legendarni Kevin Garnett.

James će biti ključan čovjek u pregovorima jer je prema vlastitom priznanju „regrutirao“ ljude u svoje klubove cijelu karijeru. U Cleveland nitko nije želio doći, ali Los Angeles je puno privlačniji grad,“ rekao je James.

Druga bomba ljetnog prijelaznog roka mogao bi biti Kevin Durant. Durantula na koncu sezone ima opciju prema kojoj može izaći iz ugovora s Golden Stateom, šuškalo se kako bi se mogao pridružiti Jamesu i Davisu u Los Angelesu, ali to bi značilo kako Lakersi moraju otpustiti valjda desetak slobodnih agenata koje će imati nakon zadnjeg dana tekuće sezone.

„Pričao sam s cijelim sijasetom vlasnika, generalnih menadžera, agenata i svi govore isto, KD će u Knickse koji skupljaju lovu za njegov ugovor. Durant u zadnjoj godini ugovora može uzeti 31,5 milijuna dolara ili otići u „free agency“, a izvori bliski NBA superstaru tvrde kako će odbiti Warriorse i otići u New York.

 (foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka