vijest

0

Uzeo drugi naslov prvaka u karijeri, a odigrao tek minutu za PSG ove sezone

02.05.2020 14:58 | Germanijak/I.G.

"Niti orao, niti kopao".

Veličina slova A A A

Mnogo nogometnih nada ne ispuni svoj potencijal kada se njihova karijera pogleda na samom smiraju. Iako je njegova još daleko od okončane karijere, slobodno bismo mogli reći kako Jese Rodriguez nije ispunio svoj puni potencijal.

Dijete Real Madrida nikada se nije uspijelo u potpunosti afirmirati u svom matičnom klubu zbog čega je bez puno okolišanja 2016. godine poslan u Paris Saint-Germain. Međutim ni tu se nije iskazao te ga je francuski prvak slao na posudbe u Las Palmas, Stoke i Betis prije nego će prošlog ljeta završiti u Sportingu.

Međutim, prije nego ga je Thomas Tuchel poslao na posudbu u Lisabon, 27-godišnji napadač je uspio jedan nastup krajem kolovoza. Ušao je u posljednjoj minuti susreta protiv Metza (pobjeda PSG-a 0:2) umjesto Choupo-Motinga i time zaslužio medalju za osvojeni naslov prvaka Francuske koju dobivaju svi koji su upisali barem nastup u toj sezoni.

Španjolcu je ovo prvi naslov prvaka u francuskom Ligue 1 prvenstvu, a drugo u karijeri jer je već jedno osvojio u Španjolskoj 2011./12. u dresu Kraljevskog kluba.

"Nit' orao, nit' kopao".

(Foto: Reuters/arhiva)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka