vijest

0

Utakmica 2. HNL odgođena zbog koronavirusa

13.08.2020 12:19 | Germanijak

Prvi problemi ovakvog tipa u Hrvatskoj.

Veličina slova A A A

NK Rudeš obavijestio je Hrvatski nogometni savez kako je jedan od igrača pozitivan na novi koronavirus te kako je prema uputama nadležnog epidemiologa cijela seniorska i juniorska momčad kluba u samoizolaciji do 22. kolovoza 2020. godine. O slučaju je obaviještena i Radna skupina HNS-a za povratak nogometu.

Zbog činjenice da se cijela momčad kluba nalazi u samoizolaciji, Rudeš je također je dostavio i zahtjev za odgodom utakmice prvog kola Druge hrvatske nogometne lige koja se trebala odigrati 14. kolovoza 2020. godine.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije sa sjednice održane 6. lipnja 2020. godine kojom je povjerenicima natjecanja dano ovlaštenje za odgodu utakmica u slučaju da se 6 ili više igrača istog kluba nalazi u samoizolaciji, na osnovi dokumentacije dostavljene od strane NK Rudeš utakmica je odgođena.

Odgođena utakmica između Međimurja i Rudeša odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu u srijedu, 2. rujna 2020. godine u satnici koju prijavi domaćin.

Ujedno je odgođena i utakmica juniorske momčadi NK Rudeš protiv Sesveta, koja će se odigrati u novom terminu 5. rujna 2020. godine.

(foto: Tibor Jurjević/Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka