vijest

0

Ured gradonačelnika Manchestera brutalno odgovorio Di Marijinoj ženi

08.05.2020 22:03 | Germanijak/V.R.

Sama je to tražila.

Veličina slova A A A

Zadnjih dana je u svijetu žena nogometaša gospođa Jorgelina Cardoso, poznatija kao supruga argentinskog nogometaša Angela Di Marije, digla ponešto prašine.

Osvrnula se na jednogodišnje razdoblje kada je njen odabranik branio boje Manchester Uniteda. Pritom nije štedila ne baš lijepe riječi na račun grada sa sjevera Engleske.

Pričavši za Los Angeles de la manana emisiju rekla je kako joj je tih godinu dana bilo jako depresivno, da je grad očajan, ljudi mršavi i čudni te da je loša hrana.

„Molila sam Angela da odemo svagdje samo ne u Englesku. Godinu dana kasnije eto nas u Manchesteru.“, požalila se.

No nije dugo trebalo da, u poznatom engleskom stilu, na njenu dresu stigne sarkastičan odgovor:

„S obzirom da sam navijač Uniteda, i meni je tih godinu dana bilo dosta depresivno. Njen muž je kupljen za 60 milijuna funti i pokazao se kao jedan od najvećih promašaja kluba.“, rekao je Sacha Lord, jedan od ekonomskih savjetnika iz Ureda gradonačelnika Manchestera Andyja Burnhama.

Nema sumnje ipak kako je Di Maria fantastičan nogometaš, jedan od boljih Argentinaca svoje generacije, a domaći navijači ga najviše pamte kao strijelca jedinog pogotka Real Madrida na Maksimiru u minimalnoj pobjedi protiv Dinama. Bilo je to u sezoni 2011./2012. u sklopu grupe D Lige prvaka.

2014. je prešao u Manchester United za 75 milijuna eura, no već nakon godinu dana prešao u Paris Saint-Germain gdje je i danas.

 

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka