vijest

0

Under putuje prema Otoku, u Romi su već spremili njegovu zamjenu

22.04.2020 11:02 | Germanijak/I.A.S.

Paulo Fonseca ne bi imao ništa protiv ovoga...

Veličina slova A A A

Carlo Ancelotti pod svaku cijenu želi dovesti Cengiza Undera u Everton već ovog ljeta, javlja engleski Goal.

Talijasnki stučnjak vjeruje kako bi se Turčin izvrsno uklopio u ono kako on želi da dogodine izgleda sastav Evertona, a navodno su Toffeese za njega spremni platiti i više od 24 milijuna eura kolika je njegova tržišna vrijednost.

S druge strane, Foncesa ne bi imao ništa protiv da se navedeni transfer ostvari. Iako je Under i više nego perspektivan te je pred njim lijepa nogometna budućnost, sadašnjeg trenera Rome smetaju njegove oscilacije u igri te dojam kako ne daje uvijeka najbolje od sebe.

Baš iz tog razloga Fonseca je već krenuo „njuškati okolo“, a navodno mu se najviše od svih svidio – Everton. Ne klub, riječ je o brazilskom krilnom napadaču koji trenutno brani boje Germija, a radi situacije u svijetu nogometa uzrokovane pojavom koronavirusa u talijanskoj metropoli vjeruju kako Brazilca mogu dobiti za manje od 28 milijuna eura kolika je njegova tržišna vrijednost prema TM-u.

Dodajemo za kraj kako će se u realizaciju eventualnog Evertonovog dolaska krenuti tek kada se zgotivi prodaja mladog Undera, ali to prema navodima ne bi trebalo biti tako brzo budući da su za njim još interes iskazali Sevilla, Napoli i AC Milan.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka