vijest

0

Ukoliko bude potrebno Willian će za Chelsea igrati i bez ugovora

19.03.2020 09:02 | Germanijak\M.N.

Lijepa gesta, brazilac ovim činom pokazuje odanost klubu.

Veličina slova A A A

Premier liga je kao i većina europskih liga trenutno pauzirana te u ovom trenutku još ne zna kad će i hoće li se nastaviti. UEFA je isplanirala da se prvenstva nastave u svibnju i lipnju, no neka kola bi se trebala odigrati i u srpnju.

Međutim, tu  nastaje problem jer mnogima ugovor istječe na kraju sezone te su već od kraja lipnja slobodni igrači.

Willian je jedan od njih, ugovor mu istječe za tri i pol mjeseca, a s klubom nije dogovorio nastavak suradnje. Zapelo je oko dužine ugovora, brazilac je tražio trogodišnje produženje, dok mu je klub nudio samo dvije.

No, bez obzira što se nisu dogovorili i što je izvjestan odlazak sa Stamford Bridgea, Willian je odlučio biti korektan prema klubu u kojem je već sedam godina te ukoliko naravno to bude potrebno odigrati utakmice u srpnju potpuno besplatno.

„Moj ugovor završava u lipnju, međutim ako se bude moralo igrati u to vrijeme, mislim da ne bi trebalo biti problema da ligu završim na način odan klubu, jer je Chelsea uvijek bio uz mene. Bez obzira na potpisani papir“, izjavio je Willlian.

„Jasno je da ovo još nije sigurno i ne znamo što će se dogoditi, ali bez dileme kao i uvijek dat ću najbolje za svoj klub bez obzira na stanje u ugovoru“, zaključio je.

Brazilac je u Chelsea došao 2013. godine iz ruskog Anžija u transferu vrijednom 35,5 milijuna eura, a za klub sa Stamford Bridgea je do sad skupio 329 nastupa, zabio i asistirao po 59 puta.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka