vijest

0

U naletu vlaka u Njemačkoj poginuo mladi hrvatski reprezentativac Luka Lucić

12.08.2020 13:02 | Germanijak

Užasne vijesti.

Veličina slova A A A

Mladi hrvatski reprezentativac Luka Lucić poginuo u Njemačkoj nakon naleta vlaka, potvrdio je Hrvatski nogometni savez. Lucić je igrao za Stuttgarter Kickers. Za mladu hrvatsku reprezentaciju odigrao je tri utakmice. Krajem 2019. godine pozvan je na zimski kamp, a u veljači 2020. godine na prijateljskom turniru u Španjolskoj upisao je prve nastupe za hrvatsku U-17 reprezentaciju.

Preminuo je u bolnici 12. kolovoza 2020. godine od ozljeda zadobivenih u tragičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila dan ranije na željezničkoj prugi u blizini Stuttgarta.

U sudaru s vlakom na liniji U8 u Ostfildernu (Okrug Esslingen u Baden-Württembergu), 16-godišnji Lucić teško je ozlijeđen u utorak popodne na Stuttgarter Straße između Ruita i Heumadena, a poslije je od posljedica nesreće preminuo.

Kako javlja njemačka policija, Lucić je išao iz smjera Ruit biciklističkom stazom s desne strane Stuttgarter Straße. Na takozvanom Abendeckkreuzungu htio je prijeći željezničku prugu na prijelazu opremljenom trepćućim svjetlom.

Počivao u miru. 

(foto: HNS)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka