vijest

0

Dinamov odbjegli talent konačno odabrao klub, potpisat će u listopadu

11.06.2019 08:40 | Germanijak/I.A.S.

Transfer trakavica koja traje već mjesecima konačno će dobiti epilog, a transfer će se realizirati u listopadu kad postane punoljetan

Veličina slova A A A

Igrač koji je punio naslovnice domaćih i stranih medija prije nego li je odigrao jednu utakmicu u 1.HNL napokon bi mogao promijeniti sredinu. Ajdin Hasić, mladi reprezentativac BiH i jedan od najvećih talenta proizašlih iz omladinskog pogona Dinama posljednjih godina napokon bi mogao napustit Maksimir i svoje nogometno znanje pokazati daleko od Hrvatske.

Najnovije informacije govore kako je turski velikan Bešiktaš i dalje najzainteresiraniji za potpisivanje ovog mladića, a transfer bi se mogao, odnosno trebao, dogoditi u listopadu, budući da će tada ovaj mladić postati punoljetan, pa više neće biti pravnih problema oko njegovog odlaska.

Podsjećamo, Hasić je pod jako čudnim okolnostima u listopadu prošle godine napustio Dinamo. Igraču je bio poslan ugovor, ali da bi potpisao profesionalni prvo je morao raskinuti stipendijski. Igrač i njegov menadžer (otac) potpisali su raskid, ali su zato odlučili ne staviti potpis na profesionalni ugovor, te su na neki način izigrali ljude iz Dinama koji su se nakon toga pravnim putem pokušali zasštiti te dokazati kako je ovdje riječ o prevari od strane igrača i njegovog menadžera.

Tako je ovaj mladić cijelu polusezonu proveo bez ijedne službene minute, što se na kraju ispostavilo krajnje loše za obje strane.

Prije ovog manevra mladića rođenog u BiH, za njegove usluge su bili zainteresirani sami velikani kao što su Barcelona, Real Madrid, Everton, Red Bull Salzburg i mnogi drugi. Ipak, Bešiktaš je taj koji je odlučio pričekati rasplet cijele situacije te su odlučili potpisati ovog mladića, koji će, do trenutka kada postane punoljetan, biti skoro pa godinu dana bez ijedne utakmice!

Bosanski sportsport.ba navodi kako je Hasić potpisao ugovor sa turskim velikanom te da će im se službeno priključiti kada postane punoljetan, a to će biti u listopadu ove godine.

(foto:pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka