vijest

0

Turski velikan iskazao interes za zvijezdom Dinama

07.05.2020 10:19 | Germanijak/I.A.S.

Vijest su prvi prenijeli talijanski novinari.

Veličina slova A A A

Prema informacijama s kojima raspolaže Nicolo Schira, talijanski novinar i stručnjak za transfere, Bruno Petković na meti je turskog Fenerbahčea.

Naravno, iako su s njegovom kvalitetom se mogli upoznati prilikom utakmica Europske lige protiv zagrebačkog Dinama, turski velikan zainteresiran je za središnjeg napadača Dinama iz razloga što je on najveća želja Nenada Bjelice te on oko njega planira izgraditi svoju igru.

Detaljnijih informacija vezano uz ovaj transfer još uvijek nema, ali jako je zanimljivo hoće li se išta po ovom pitanju dogoditi budući da je trenutno najbolji i najvrijedniji član svlačionice Fenera, Kosovar Vedat Muriqi koji je jako sličan tip, odnosno profil igrača kao hrvatski reprezentativac i današnja zvijezda Dinama Bruno Petković.

Bjelica i Petković imali su dosta turbulentan odnos, ali nema nikakve sumnje da među navedenim akterima postoji veliko međusobno poštovanje. Petković je puno pogao Bjelici da se sve njegove taktičke zamisli provedu u djelo, dok je Bjelica puno pomogao Petkoviću da se u prvi plan istaknu sve njegove vrline koje on poseduje i zbog kojih je on danas udarni napadač hrvatske reprezentacije.

Dodajemo za kraj kako je Petković u Dinamo došao prije godinu dana za milijun eura, a trenutno njegova tržišna vrijednost iznosi 11 milijuna eura.

 

 

 

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka