vijest

0

Tučnjava pripadnika Torcide i BBB-a u Zagrebu (VIDEO)

14.04.2019 20:27 | Germanijak

Nemile scene u glavnom gradu.

Veličina slova A A A

Uoči utakmice Lokomotive i Hajduka, te Futsal Dinama i MNK Squarea, pripadnici navijačke skupine Torcida napali su malobrojniju skupinu Bad Blue Boysa u jednom kafiću u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, navijači splitskog kluba oko 15 sati su izašli iz kombija u kvartu Trešnjevka te su napali navijače zagrebačkog kluba koji su u manjem broju bili u jednom trešnjevačkom lokalu.

Letjele su stolice i bengalke, a policija je privela 20 pripadnika gostujuće navijačke skupine i 5 iz domaće navijačke skupine. Snage reda i mira izdale su službeno priopćenje.

„Danas, od 15:15 sati  u kratkom vremenu na 192 policija je zaprimila više poziva građana koji su dojavljivali informacije o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.

Odmah po tim dojavama, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke postupali su na mjestu događaja i do ovog  trenutka priveli ukupno 25 osoba. Od toga je 20 osoba iz gostujućeg navijačkog kluba i 5 iz domaćeg navijačkog kluba.

Utvrđuju se okolnosti ovog događaja, a policijski su službenici na mjestu događaja te i dalje postupaju“, stoji u priopćenju.

(Foto: screenshot/youtube)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka