vijest

0

Sve će se znati nakon okršaja Middlesbrougha i Standarda

01.04.2020 15:02 | Germanijak

Danas se igra derbi na FIFA 20 Quaran-Team kupu.

Veličina slova A A A

Pravog nogometa ima vrlo malo ovih dana pa se krpamo eSportom.  Srećom, engleski četvrtoligaš Leyton Orient pronašao je savršeno prijelazno rješenje animiravši čak 128 momčadi, koje su pristale sudjelovati u Ultimate Quaran-Team kupu.

Sve je započelo objavom Leyton Orienta na Twitteru. Ambiciozni tvit ekspresno je eskalirao u globalni turnir u igranju video-igre FIFA 20, a cilj im je prikupiti pomoć za niželigaše iz kolijevke nogometa koji se u ovim kriznim vremenima suočavaju s opstankom.

Organizator iz istočnog Londona ispao je već u prvoj fazi od moskovske Lokomotive koja je slavila 6:3, ali može zadovoljno nastaviti gledati svoje djelo, koje je zaokupilo pažnju ogromnog broja ljubitelja nogometa i računalnih igrica. Dosad je prikupljeno preko 60.000 eura, a očekuje se značajan rast tog iznosa u sljedećih nekoliko dana.

Uoči početka turnira mnogi su nagađali tko bi mogao biti prvak, a rasprava na koncu nije dala odgovor. Na papiru su profesionalni igrači eSporta imali prednost, a tako je i dalje u velikoj mjeri. Favoriti za osvajanje trenutno su, prema pojedinim bookmakerima, Middlesbrough i Standard, koje predstavljaju profesionalni FIFA igrači. Danny Taylor igra za Boro, a ShadooW za belgijski klub.

Danas ćemo imati priliku vidjeti njihov izravan okršaj u 4. rundi, poslije će biti jasnije tko je glavni favorit za titulu FIFA Ultimate Quaran-Team kupa.

Na "teren" će još Sion i Wolvesi, Bašakšehir i Feyenoord, kao i Lille i Groningen.

FIFA QUARAN TEAM KUP:

20:00 Standard Liege – Middlesbrough
21:00 Lille Osc – Groningen
21:00 Sion – Wolverhampton
21:00 Bašakšehir - Feyenoord

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka