vijest

0

Strašna ozljeda izbacila Marca Asensija van terena za sezonu

24.07.2019 09:21 | Germanijak

Kako će postava Reala izgledati u narednoj sezoni?

Veličina slova A A A

Noćas je u sklopu Internationa Champions Cupa Real Madrid nakon jedanaesteraca svladao Arsenala, nakon što je završilo 2:2 u regularnom dijelu.

Međutim utakmica, bar što se Reala tiče, prošla je u sjeni onoga što se dogodilo u 65. minuti. Marco Asensio ušao je na teren na početku drugog poluvremena, kao dio šestočlane „hokejaške“ zamjene. No na terenu je proveo svega dvadesetak minuta.

U jednom duelu sa Aubameyangom sva je prilika da je krivo stao i izvrnuo koljeno, a liječnički pregledi su potvrdili da se radi o puknuću križnih ligamenata. To znači da će mladi veznjak propustiti cijelu sezonu, točnije da će na terenu biti tek za devet mjeseci. 

 

 

Neminovno je da će ovaj događaj donekle izmijeniti proces Zidaneovog preslagivanja igračke križaljke, iako on sam inzistira na tome da to nije slučaj. Naravno, misli se prvenstveno na Garetha Balea.

„Odluka je na meni, danas je igrao malo, vidjet ćemo što će se dalje dogoditi. Ništa se ne mijenja.“

Upravo su Bale i Asensio zabili golove za Real, a obojica su na Zizouovoj listi za odstrel.

Unai Emery, strateg noćašnjeg protivnika Kraljevskog kluba, prokomentirao je upravo situaciju koja se dotiče njih i van terena:

„Ne znam mijenja li ovo što po pitanju prelaska Danija Ceballosa u naše redove. Žao nam je radi ozljede Marca Asensija.“

Valja napomenuti kako nije došlo do direktnog kontakta Aubameyanga sa koljenom Asensija, te je do ozljede došlo uslijed distorzije koljena stajne noge.

 

 

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka