vijest

0

Stolni tenis – rang lista: Dominacija kineza

03.04.2020 13:37 | Germanijak

Ukoliko do sad niste bili dovoljno informirani o ovom sjajnom sportu, ova pošast će vas natjerati da ga malo bolje upoznate.

Veličina slova A A A

Pandemija koronavirusa prekinula je gotovo sve nogometne lige svijeta, izuzetak je Bjelorusija, Nikaragva i još poneke afričke zemlje. Međutim, to ne znači da se nema što za igrati.

Naprotiv, pisali smo već da je stolni tenis ovih dana dobio pažnju kakvu je do sad mogao sanjati, a upravo je ovaj sport dokaz da u svakom zlu ima i poneko dobro. Recimo, za razliku od nogometnih utakmica, ovdje se ne treba dugo čekati na konačan ishod, s obzirom da mečevi ponekad traju i manje od pola sata.

Pogledajte TEČAJEVE današnjih dvoboja na Pro ligi i Setka kupu.

Ako ste propustili, pisali smo danas o mečevima Pro lige i Setka kupa te o korisnim statističkim parametrima i međusobnim okršajima pa bacite pogled, a sad možete čekirati i rang listu jer bi vam mogla dobro doći u budućnosti.

Ukoliko do sad niste bili upućeni, u što sumnjamo, možete vidjeti da su kineske igračice, ali i igrači apsolutno dominantni. Međutim, u prvih pet je i dvoje natjecatelja iz Japana, a u top 10 se zna naći i pokoji natjecatelj sa Starog kontinenta.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell, Screenshot ITTF)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka