vijest

0

Stolni tenis nudi više od 200 mečeva sa sjajnim tečajevima

01.06.2020 08:11 | Germanijak/M.N.

Ping pong ponovno u fokusu...

Veličina slova A A A

Stolni tenis nam je na menuu posljednjih dana više nego ikad. Gotovo svi najveći sportovi su zbog pandemije zatvorili vrata pa je isplivao ovaj sjajni sport koji nam daje velika uzbuđenja u tijeku pošasti koja je zahvatila planetu.

Pregršt mečeva je i danas na ponudi Germania Sport kladionice. Setka kup, Liga pro Rusije, Challenger, češka TT serija, ukrajinski Win kao i TT kup kriju nam dobre tečajeve na više od 200 mečeva i dosta izglednih tipova koji mogu donijeti finu zaradu. Također, za razliku od primjer nogometnih susreta ovdje ne morate dugo čekati, s obzirom da okršaji ponekad traju u manje od pola sata.

Pogledajte TEČAJEVE na mečeve stolnog tenisa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka