vijest

0

Srpski nogometaš zbog žene potjeran iz kluba

05.06.2020 19:34 | Germanijak/M.N.

Očekivana odluka, a „bistroj“ supruzi može zahvaliti zbog gubitka novca…

Veličina slova A A A

Aleksandar Katai više nije igrač LA Galaxyja. Klub iz Los Angelesa je odlučio raskinuti suradnju sa srpskim nogometašem i to zbog objava njegove žene na društvenim mrežama.

Naime, supruga nogometaša je imala potrebu reagirati na prosvijede u SAD-u i to na način da je aktere nazivala g*vnima te je priželjkivala da ih policija usmrti.

 

 

Klub i igrač su se odmah ogradili od takvih rasističkih objava, a to je naknadno uradila i dotična. Međutim, reakcija ljudi je bila takva da nikakva kasnija isprika nije mogla isprati rasističke poruke te je samo bilo pitanje kad će nogometaš dobiti otkaz u klubu. Jednostavno, navijači i pola SAD-a su se dignuli na noge i upravu LA Galaxyja doveli pred gotov čin te su danas iz kluba poručili kako Katai više nije njihov član.

 

 

Srpski ofenzivac je u Los Angeles stigao na zimu, no zbog „bistre“ žene u Kaliforniji je uživao samo šest mjeseci, a za klub odirao tek dvije utakmice.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka