vijest

0

Sramota! Napadač Evertona se s prijateljima vozikao po Manchesteru usprkos općoj karanteni

30.03.2020 08:25 | Germanijak/I.A.S.

Britanska policija nakon što ga je zaustavila, napisala mu je kaznu, a zatim su sve javili i klubu kako sam igrač ne bi pokušao zataškati cijeli slučaj.

Veličina slova A A A

Borbu portiv koronavirusa neki uistinu ne shvačaju pretjerano ozbiljno.

Naime, iako je broj ljudskih žrtava svakim danom sve veći i veći, napadač engleskog prvoligaša Evertona, Oumar Niasse, cijelu situaciju nije shvatio poprilično ozbiljno te se za vrijeme opće mobilizacije i dana kada britanska javnost apelira na sve svoje građane da ostanu doma on ipak odlučio „provozati“ po Liverpoolu i to sve u društvu nekoliko prijatelja.

Osim što je vozio iznad dopuštene brzine, Oumar Niasse, barem prema pisanjima britanskih medija, prekršio je još dosta zakona, a jednako tako oglušio se i na upute njegovog kluba koji je svojim igračima „naredio“ da u narednom periodu budu u svojim kućama:

„Ovo je sve samo ne u redu. Može vas biti sram“, navodno je rekao jedan od policajaca napadaču Evertona, javlja Daily Mail.

Niasse, koji zarađuje ogormnih 55 tisuća funti tjedno, navodno se nije upuštao u razgovor s policijom, a kako će na sve reagirati njegov klub Everton, tek treba vidjeti.

Poznavajući engleske klubove, a i pritisak medija i javnost, Oumaru se ne piše dobro...

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka