vijest

0

Sportske bitke za stolom u znaku jedne žene

04.04.2020 10:05 | Germanijak

Da vidimo što nam ima za ponuditi ženska konkurencija u ping-pongu.

Veličina slova A A A

Novi dan, nova teška potraga za dobrim parovima za sportsko klađenje i opet nas put dovede do stolnog tenisa.

A ove subote u ping-pongu dva natjecanja, već čuveni Setka kup i Liga pro Rusije koji su spremili desetine mečeva. Što je najbolje, na ishod se ne čeka dugo pošto susreti traju oko pola sata. Red je dakle da vidimo šta nam se nudi danas za “zelenim stolom”.

Pogledajte TEČAJ za meč Grushko-Lapa

Odlučili smo ovaj put baciti pogled na žensku konkurenciju koja se bori na Setka kupu. I ime na koje treba obraiti pažnju je Ana Lapa koja danas ima čak tri ogleda, i na sva tri je favorit. Počevši od duela sa Irinom Gruško protiv koje vodi sa 2-0 u međusobnim susretima.

Pogledajte TEČAJ za meč Stefanuk-Lapa

Druga rivalka joj je Olga Stefanuk što bi mogao biti veoma napet okršaj. Iako je favoritkinja, Lapa je poražena od ove protivnice i to prije tjedan dana sa 2:3, mada ju je dan ranije savladala sa 3:1 u setovima.

Pogledajte TEČAJ za meč Krasilova-Lapa

Naporan sportski dan Ana Lapa završava mečom sa sa imenjakinjom Krasikovom sa kojom također ima 1-1 u ogledima u posljednje vrijeme. Ipak, Krasikova je vezala četiri poraza i djeluje da joj je forma u oštrom padu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto; Reuters/arhiva)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka