vijest

0

Splitska policija obavijestila o posebnoj regulaciji prometa zbog utakmice

10.10.2019 09:46 | Germanijak

Evo koje će prometnice biti blokirane i kada.

Veličina slova A A A

Split se sprema večeras u 20.45 ugostiti hrvatske i mađarske navijače za utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. godine na Poljudu, a splitska policija izvijestila je o posebnoj regulaciji prometa te dala informacije onima koji će biti u najvećem hrvatskom dalmatinskom gradu danas.

Od sedam sati ujutru uvedena je blokada prometa u prometa u ulici VIII. Od 7.45 sati u ulici Put Lore su uspostavljeni blokadni punktovi, te je od rotora do TC Lidl u cijelosti onemogućen promet. Promet će biti blokiran sve do završetka osiguranja.

Od 16.30 sati će blokirati promet u ulici Zrinsko-Frankopanskoj - od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru te u ulici Put Supavla - od raskrižja s ulicom Put Brodarice.

 „Još jednom upozoravamo vozače da svoja vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje. Prometni redari će, s policijskim službenicima danas sankcionirati vozače nepropisno parkiranih vozila posebno u ulicama Zrinsko-Frankopanska, Hrvatske mornarice, Sedam Kaštela i Put Supavla, te će vozila za koja budu postojali uvjeti za premještanje, biti premještena. Ovo se ujedno odnosi i na nepropisno parkirana vozila po sredini kolnika naprijed navedenih cesta,“ piše u obavijesti splitske policije.

Splitska policija obavijestila je navijače da na vrijeme krenu na utakmicu kako se ne bi stvarale gužve oko stadiona te da iz istog razgloga, budu li u mogućnosti, koriste javni prijevoz jer neće moći parkirati u široj zoni oko Poljuda.

„Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi javno okupljanje proteklo bez izgreda,“ zaključili su.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka