vijest

0

Split gubi domaćinstvo utakmice s Mađarskom?

18.06.2019 18:01 | Germanijak/I.G.

Poznata i rezervna opcija.

Veličina slova A A A

Nastavlja se višednevna trakavica o odigravanju kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo (2020) u Splitu. Kako prenosi 24sata, Vatreni vjerojatno neće odigrati tu utakmicu na Poljudu, jer iza toga ne stoji uprava Hajduka, kao ni Grad Split.

ODIGRAJ Rumunjska U21 - Hrvatska U21

Utakmica će se odigrati 10. listopada protiv Mađara, ali čini se kako će se ona odigrati u Rijeci, piše isti izvor. Cjelokupna priča započela je u prosincu kada je Hajduk, navodno, zatražio domaćinstvo za utakmice protiv Slovačke ili Mađarske, da bi HNS prihvatio tu sugestiju, ali potom dolazi do zaokreta u priči.

Splitski klub je tvrdio da nema pojma o nikakvoj kandidaturi za domaćinstvo, a i sam Grad Split je javio da nisu obaviješteni o tome.

U ponedjeljak uprava Hajduka je priopćenjem je objavila sedam uvjeta pod kojim će Split prihvatiti domaćinstvo hrvatske nogometne reprezentacije. Uvjeti, između ostalog, uključuju kompletnu implementaciju Zakona o sportu u rad Hrvatskog nogometnog saveza, bez odgode, kao i profesionalni angažman stranog Povjerenika za suđenje u razdoblju od minimalno tri godine zbog reforme same sudačke organizacije. Sve uvjete možete pročitati OVDJE

Rok za konačno donošenje odluke gdje će se odigrati utakmica je sutra (srijeda), navode iz istog izvora, a ukoliko ne dođe do dogovora sa Splićanima, domaćinstvo bi se trebalo prebaciti na Rujevicu.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka