vijest

0

Solskjaer je novog generala obrane pronašao u Italiji

23.03.2020 12:24 | Germanijak/I.G.

Crvenim vragovima potreban je jak igrač u srcu obrane, a čini se da su ga našli u Serie A.

Veličina slova A A A

Iako se brzo prometnuo u najbolje rješenje na stoperskoj poziciji, Harry Maguirea ipak ne može sam pokrpati sve rupe u obrani Manchester Uniteda. Engleski reprezentativac s 27 godina na leđima čak je i preuzeo kapetansku vrpcu u izostanku nekih starosjedioca zbog ozljede, prikazao je neke odlične partije, ali činjenica je da i dalje "puše" u posljednjoj liniji Crvenih vragova.

Iz tog razloga trener Ole Gunnar Solskjaer ovog ljeta ide po novog braniča koji će svojim iskustvom, znanjem i čvrstinom doprinijeti da se i ostatak momčadi digne te da se pokrpaju trenutne rupe. Lindelof i Bailey trenutno su dvije godine mlađi od Maguirea, dok Tuanzebe ima tek 22 godine, stoga im je potrebo veteransko ime koje će ih usmjeriti na pravi način.

Srećom po njih, upravo jedan takav nezadovoljan je u Interu. Riječ je o Diegu Godinu koji praktički sigurno napišta Giuseppe Meazzu ovog ljeta jer se nije uspio nametnuti treneru Antoniju Conteu. Urugvajac ima 34 godine na leđima, ali svojim načinom igre može još barem godinu pružiti dobre partije na najvišoj razini.

Kako prenosi Daily Mail, uprava Uniteda je odredila Godina kao jednog od najvažnijih prioriteta ove godine, a Solskjaer ga prema njihovim riječima "očajno želi potpisati". Bivši stoper Atletica ima aktivan ugovor s Nerazzurima do 2022. godine, ali to će se gotovo sigurno raskinuti na obostrano zadovoljstvo.

Iako se u borbi za Godina spominje i Valencia, izgledno je kako je klub s Old Trafforda glavni kandidat za njegov potpis.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka