vijest

0

Cristiano Ronaldo optužen za silovanje, konačno mu dostavljen sudski poziv (FOTO)

24.05.2019 08:43 | Germanijak/I.A.S.

Sedmica Juventusa odbacuje sve optužbe

Veličina slova A A A

Cristiano Ronaldo u velikim je problemima. Nekada najskuplji igrač u povijesti nogometa, a danas jedan od najboljih koji su trčali zelenim travnjacima, optužen je za silovanje.

Prema navodima Daily Maila optužnica je protiv njega podignuta još prije mjesec dana, ali budući da je sudstvo u SAD-u veoma sporo, morali su zadovoljiti određene formalnosti i procedure prije nego li su dali Ronaldovu adresu njegovoj tužiteljici. Točnije, tek su sada njeni odvjetnici konačno iskopali adresu portugalske zvijezde kako bi mu dostavili sudski poziv. 

Ovaj navodni incident dogodio se prije 10 godina u jednom hotelu u Las Vegasu, dok je Ronaldo još bio igrač Uniteda te je taman to ljeto prešao u Real Madrid.

Kathryn Mayorga ime je osobe koja je optužila Portugalca za silovanje. Postoje mnoge fotografije od njih dvoje zajedno u izlasku, ali javnosti zasada nisu poznate nikakve dodatne stvari na kojima ova učiteljica zasniva i temelji svoje optužbe.

Mayorga navodi kako ju je CR7 silovao u njegovoj hotelskoj vili, da bi joj odmah poslije platio 295,000 dolara kako bi ju ušutkao. Učiteljica je priznala kako je novac privatila, ali samo zato jer se osjećala prepadnuto.

Portugalac je odbacio sve navode te slučaj prepustio svojim odvjetnicima.

 

 

(foto:screenshot, twitter)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka