vijest

0

Šok na Maksimiru: Jedan od najplaćenijih igrača kluba za mjesec dana postaje slobodan igrač!

28.05.2020 08:34 | Germanijak/I.A.S.

Igrač i klub nisu se uspjeli dogovoriti oko nastavka suradnje,

Veličina slova A A A

Novi šok na Maksimiru!

Nakon što je jučer francuski branič Kevin Teophile-Catherine prebačen u drugu momčad Modrih te će do kraja svoje zagrebačke avanture trenirati s mladim snagama, danas iz Maksimirske 128 dolazi nova velika vijest.

Naime, prema informacijama Sportskih novosti, Mario Gavranović broji svoje posljednje dane u dresu Modrih te su iz kluba definitivno odlučili kako on ovog ljeta neće dobiti novi ugovor.

Švicarski internacionalac netko je čija kvaliteta nikada nije bila upitna, ali njegova velika primanja i činjenica da Jovićević sada na raspolaganju ima glavnog napadača hrvatske reprezentacije te iznimno talentiranog Sandra Kulenovića dovela je čelnike kluba do zaključka kako Gavranović Dinamu više nije neophodan.

SN dodaje kako je Gavranović zarađivao 800 tisuća eura na godišnjoj bazi što u prijevodu znači da je jedan od najplaćenijih igrača kluba, a upravo je to bilo glavni kamen spoticanja u razgovorima oko novog ugovora. Gavranović je htio ista (možda čak i dodatno viša) primanja, dok mu to Modri, naročito nakon cijele ove situacije koja se dogodila na globalnoj razini vezano uz pandemiju koronavirusa, nisu bili u stanju ponuditi.

Njegovih 28 pogodaka (od kojih su neki od njih bili nevjerojatno važni) u 87 utakmica nisu ga doveli do novog ugorova, a iako je situacija na tržištu "dosta zeznuta", očekuje se da će Modri "baciti oko" na sve što se nudi glede cantralnih napadača iako na raspolaganju imaju Petkovića, Kulenovića, Ćužea i Andrića.

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka