vijest

0

Službeno: Objavljen novi termin olimpijskih kvalifikacija za rukometaše

25.04.2020 12:29 | Germanijak

Kauboji imaju težak posao na putu do Tokija.

Veličina slova A A A

Nakon što je Europska rukometna federacija (EHF) napravila svoj kalendar natjecanja za završetak ove i sljedeću sezonu, Svjetska rukometna federacija  objavila je termine olimpijskih kvalifikacija za Tokio.

Prema prvobitnom planu te kvalifikacije trebale su se održati od 17. do 19.ožujka ove godine, u Francuskoj, Njemačkoj i Norveškoj. Koronavirus je pokvario planove, pa je novi termin od 12. do 14. ožujka 2021. godine. Kao što je poznato, Hrvatska se nalazi u skupini s Francuskom, Portugalom i Tunisom. Turnir se igra u Parizu u AccorHotels dvorani (nekadašnji Bercy). Prvi suparnik Hrvatske je Francuska, zatim slijedi Portugal, i na kraju Tunis. Točna satnica turnira biti će poznata nakon razgovora IHF-a i domaćina turnira.

Berlin je domaćin turnira u Njemačkoj. Na njemu sudjeluju domaćin Njemačka, Slovenija, Švedska i Alžir. Treći turnir igra se u norveškom Trondheimu, a na njemu igraju Norveška, Brazil, Čile i Južna Koreja.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka