vijest

0

Službeno: Knicksi su najgora momčad lige, no to nosi jednu dobru vijest

06.04.2019 14:48 | Germanijak/I.M.

Dotakli su dno.

Veličina slova A A A

Nakon što su Phoenix Sunsi predvođeni maestralnim Draganom Benderom (11p, 10s, 7blk, 6a) pobijedili New Orleans nakon produžetaka, postalo je jasno kako će New York biti momčad s najgorim omjerom pobjeda i poraza u cijeloj ligi. 

Knicksi su trenutno na 15-64 omjeru, do kraja imaju još tri utakmice i eventualno se mogu popesti do 18 pobjeda, dok Cleveland i Phoenix već sada imaju 19 slavlja na kontu. Naravno, ne treba posebno naglašavati koliko je ovo porazna činjenica za slavnu i vrlo popularnu franšizu, no to im barem donosi jednu pozitivnu vijest koja bi im dugoročno mogla puno toga donijeti. 

Naime, momčad sa statusom najgore nikako ne može pasti ispod petog mjesta na draftu, a ima i dobre izglede da prva bira. A svi već dobro znamo kako je ovogodišnji prvi pick ponajveći kapitalac zadnjih godina - strašni Zion Williamson. Igrač je to kojeg svi priželjkuju u svojim redovima, način na koji je dominirao sveučilišnom košarkom vrlo je impozantan, a njegova popularnost već je sada tolika da ga se dovodi u kontekst sa sponzorskim ugovorom od 100 milijuna eura. 

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka