vijest

0

Službeno: Dinamo predstavio pojačanje od 1.8 milijuna eura

12.02.2020 13:40 | Germanijak

Znam da su tu igrali Sigali i Cufre, prve su njegove riječi po dolasku u Dinamo.

Veličina slova A A A

Argentinac Matias Godoy, 18-godišnji reprezentativac mlađih uzrasnih reprezentacija Argentine i igrač koji je u dva navrata osvajao Južnoamerički kup, novi je igrač GNK Dinamo, potvrdio je to klub na svojoj službenoj stranici.

Desni krilni igrač koji je do sada branio boje Atletico Raffaela nije krio zadovoljstvo dolaskom u Maksimir gdje će nastaviti svoj seniorski put i pokušati opravdati status van serijskog talenta koji ga prati u nogometnim krugovima.

„Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da su svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale SP-a s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio velik trag a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu,“ rekao je Godoy po potpisu ugovora.

Objavljeno je kako dolazi na posudbu do konca sezone 300.000 eura uz obavezan otkup na kraju sezone za 1.500.000 eura.

(foto: GNK Dinamo)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka