vijest

0

Službeno: Cibona potpisala bivšeg centra Zadra

16.07.2020 12:02 | Germanijak/I.A.S.

Trener Ivan Velić zadovoljan je ovim poslom.

Veličina slova A A A

Kristijan Krajina novi je centar Cibone, potvrdili su iz zagrebačkog kluba.

Ovaj 29-godišnjak iz Osijeka proveo je šest godina na sveučilištu Mount St.Mary's, nakon čega se vratio u Hrvatsku gdje mu je prvi klub bio Šibenik.

Tamo se zadržao svega godinu dana nakon čega tri sezone nosi dres Zadra.

U ljeto 2019. odlazi u Latviju, točnije VEF Rigu, gdje se zadržao nešto više od šest mjeseci, a od ove veljače branio je boje rumunjske CSM U Oradeae.

„Potpisali smo još jednog hrvatskog igrača koji ima iskustvo igranja ABA lige. On nam zatvara poziciju 5, čvrst je igrač koji će moći parirati centrima ostalih klubova ABA lige. Sretni smo što smo ga doveli i želimo mu da se pokaže u najboljem svjetlu“, rekao je direktor kluba Domagoj Čavlović, nakon čega je za klupske stranice kratku izjavu dao i klupski trener Ivan Velić:

„Dobili smo dobrog igrača koji poznaje regiju i natjecanja. Znamo što dobivamo s Krajinom i on zna što dobiva dolaskom u Cibonu. Nadam se da će suradnja biti na obostrano zadovoljstvo“

Svoje zadovoljstvo potpisom za Cibonu Kristijan nije krio:

„Uzbuđen sam zbog potpisa s Cibonom! Ne treba puno pričati o bogatoj povijesti ovog kluba, svi znaju što je Cibona. U suradnji sa svojim agentom nakon kratkih pregovora došli smo do dogovora i vrlo brzo riješili sve oko potpisa. Iako nisam surađivao s trenerom Velićem u dosadašnjoj karijeri, o njemu sam čuo sve najbolje tako da se veselim toj suradnji. Od igrača znam većinu, neke kao suigrače, a neke kao protivnike, tako da prilagođavanje na novu sredinu ne bi trebao biti problem. Osobno želim osvojiti sve što se osvojiti da, Kup Krešimira Ćosića i Prvenstvo Hrvatske su glavni ciljevi u domaćem natjecanju. U ABA ligi trebamo pružiti što bolje utakmice, sa svima se dobro potući i izvući najbolje te na koncu ostati što bliže gornjem dijelu tablice“, zaključio je 29-godišnji centar.

(foto: Dino Stanin/PIXSELL)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka