vijest

0

Skandal u Brazilu – Neymar optužen za silovanje

02.06.2019 19:19 | Germanijak/I.G.

Navodno kazneno djelo dogodilo se prije dva tjedna u Parizu.

Veličina slova A A A

Kako prenosi ugledni brazilski list Esporte, popularni nogometaš Neymar optužen je za silovanje.

UOL Sport, još jedan od brazilskih medija, došao je do službenog dokumenta prema kojemu jedna djevojka optužuje nogometaša Paris Saint-Germaina za kazneno djelo koje se, navodno, dogodilo 15. svibnja u Parizu.

U navedenom dokumentu stoji kako su se brazilski reprezentativac i spomenuta djevojka upoznali preko Instagrama, a nakon izmijenjenih poruka, dogovorili su – preko Neymarovog prijatelja Galla – da će djevojka dobiti propusnicu i smještaj u Francuskoj kako bi se upoznali uživo.

Nadalje, piše u izvještaju, ona je navedenog datuma odsjela u luksuznom pariškom hotelu, a Neymar joj se pridružio oko 20 sati, a navodno je stigao u alkoholiziranom stanju. Nakon „razmijenjenih milovanja“ – piše u dokumentu – Neymar je postao agresivan i uz nasilno ponašanje prakticirao seksualni snošaj bez njezinog pristanka.

U svom svjedočenju, izjavila je da se 17. svibnja vratila u Brazil te da je bila emocionalno uznemirena i uplašena zbog čega nije odmah prijavila navodno kazneno djelo. Predstavnici brazilskih vlasti dobili su njezinu tužbu krajem ovog tjedna.

Neymar opovrgava optužbe, kao i njegov otac koji je ujedno i njegov agent, koji tvrdi da je njegov sin upao u „zamku“. Sam nogometaš je izjavio kako će objaviti cjelokupnu prepisku s navedenom osobom preko Whatsappa, kako bi utvrdio svoju nevinost.

„Pokazat ću cijeli naš razgovor koji smo imali. Sve naše intimne trenutke preko Whatsappa. Jako je intimno, ali je nužno da pokažem kako bih se otvorio i pokazao svima da se nije dogodilo to za što me se optužuje. Vidjet ćete sve poruke i sve što se dogodilo taj dan i dan poslije. Ovo je bila zamka i ja sam upao u nju“, izjavio je Neymar u svom video-obraćanju fanovima.

 

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka