vijest

0

„Seth je uvijek smatrao da je bolji od Stepha“

16.05.2019 19:55 | Germanijak/V.R.

Priča obitelji Curry je veliki dio priče oko finala Zapadne konferencije.

Veličina slova A A A

Večeras nas čeka druga utakmica iz Oracle Arene u Oaklandu, a osim što je u pitanju dvoboj Warriorsa i Blazersa, opet ćemo svjedočiti duelu dva brata, Stephena i Setha Curryja.

Dosta se pisalo o njihovom okršaju u ovom konferencijskom finalu, kao i o tome za koga će obitelj navijati. No nedavno je u javnost isplivalo svjedočenje zajedničkog prijatelja braće, u kojem on nudi zanimljiv komadić o odnosima u ranijoj mladosti između dva brata.  

Kako prenosi The Athletic, izvjesni Chris Strachan je prijatelj s obojicom još od 2007., te je ispričao anegdotu o jednom okršaju jedan-na-jedan između njih dvojice:

“Stephu je ulazilo baš sve. Čak je Seth blokirao par Stephovih šuteva koji su ušli u obruč baš zahvaljujući tome što su im te blokade promijenile smjer. Seth je tad rekao “Ovaj ima najviše sreće na svijetu”. Seth stvarno vjeruje da je bolji od Stepha, uvijek je to mislio.”

Steph Curry je trostruki NBA prvak i dvostruki MVP lige, a tu je titulu 2016. osvojio jednoglasno, kao jedini ikada. Istini za volju, Seth je sa 45% (treći u ligi u regularnoj sezoni) ispred Stepha koji ima 43.7% (četvrto u regularnoj sezoni), ali jasno da Stephov postotak ima puno veću težinu s obzirom da uzima puno više šuteva.

(foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka