vijest

0

Šef mlade momčadi Red Bulla predložio da se namjerno zaraze koronom

30.03.2020 20:17 | Germanijak

Poprilično bizarna ideja.

Veličina slova A A A

Šef mlade momčadi Red Bulla u Formuli 1, Helmut Marko, imao je poprilično bizarnu ideju vezanu uz borbu protiv koronavirusa.

On je predložio mladim vozačima, kojih ima od osam do deset, da se samoinicijativno zaraze kako bi na vrijeme bili spremni za nastavak sezone, a objasnio je i razloge zašto ovoj pandemiji pristupio na takav način.

"Imamo četiri vozača u Formuli 1 i još osam ili 10 mladih vozača. Radi se o mladim i zdravim dečkima i kao takvi su u odličnom zdravlju. Htio sam organizirati kamp na kojem bi se zarazili. Time bi stekli imunitet i bili spremni za početak sezone. Ipak, ta moja ideja nije naišla na odobravanje", rekoa je 76-godišnji Marko, koji se očito nije bojao da bi ga oni mogli zaraziti, a s obzirom na svoju dob, njegovo potencijalno oboljenje ne bi prošlo tako bezbolno.

Srećom po njega i vozače, Red Bull se nije složio s ovom ekscentričnom idejom te je nisu prihvatili.

Podsjetimo, sezona Formule 1 također je trenutno obustavljena. Otkazane su utrke u Australiji i Monaku, a zasad su odgođene Velike nagrade Barheina, Vijetnama, Kine, Nizozemske, Španjolske i Azerbajdžana. Sezona se vraća u pogon najranije 14. lipnja u Kanadi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka