vijest

0

Satoshi Ishii sudačkom odlukom ispao iz PFL-ovog turnira

01.11.2019 09:14 | Germanijak

Šteta.

Veličina slova A A A

Japanski Hrvat Satoshi Ishii ispao je iz PFL-ovog turnira teške kategorije porazom od prvog favorita turnira Denisa Goltsova. Suci su na koncu odlučili presuditi u korist sjajnog Rusa.

Prva runda krenula je sporo ispipavanjem suparnika, a nakon nešto više od minute Goltsov je počeo udarati. Ishii nije dugo trpio baraž i pokušao ga je oboriti na tlo, no Rus je brzo zaustavio taj pokušaj i usput ga nekoliko puta udario. Štićenik Mirka Filipovića i Stipe Drviša cijelu prvu dionicu borbe, jasno, pokušavao je spustiti Rusa u parter. Uspio je tek u zadnjoj minuti no Rus ga je uhvatio u gard i nijedan ni drugi nisu naprvili veću štetu.č

Drugi dio borbe također je krenuo mirno i oprezno, a potom je Ishii ponovo pokušao spustiti Rusa u parter, ali Goltsov je sjajno eskivirao njegove pokušaje. Član Cro Cop Gyma nakon jednog pokušaja ostao je na podu, a ruski borac to je iskoristio kako bi ga izudarao nogama. Ishii je ostao ležati pokušavajući navući svog suparnika u borbu na tlu, međutim nije uspio.

Suci su većinskom odlukom presudili u korist ruskog borca te ostavili Ishiija i njegovog trenera, Mirka Filipovića, utučene kraj ringa.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka