vijest

0

Šarić loš u porazu Sunsa, Hezonja dolaskom Mela pao u treći plan (VIDEO)

22.11.2019 08:18 | Germanijak/I.A.S.

Hrvati "preko bare" nisu se posebno istaknuli.

Veličina slova A A A

Danas su na NBA rasporedu bile samo dvije utakmice, jedna između Sunsa i Pelicansa, dok su drugi susret odigrali Portland i Milwaukee. U obje utakmice Hrvati nisu bili sretni pa su tako Sunsi našeg Darija Šarića izubili rezultatom 124:121, dok je Portland Marija Hezonje poražen rezultatom 137:129.

Valja naglasiti monstruoznu utakmicu Giannisa Antetokounpa koji je u konačnici upisao 24 poena, 19 skokova i 15 asistencija. S druge strane kod Portlanda je najbolji bio CJ McCollum sa izvrsnih 37 poena, 6 skokova i 10 asistencija.

U drugoj utakmici večeri Sunsi našeg Darija Šarića poraženi su od Nole rezultatom 124:121. Najbolji u redovima pobjednika bio je Ingram sa 28 poena 8 skokova i 5 asistencija (dobar je bio i JJ Reddick sa 26 poena i 5 skokova), dok je kod poraženih Sunsa najraspoloženiji bio Oubre jr. sa 25 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

Za kraj ističemo hrvatske predstavnike koji nisu odigrali dobre utakmice. Šarić je utakmicu završio sa 5 poena, 5 skokova i 1 asistencijom, dok je Hezonja bio još gori pa je tako u 9 minuta na terenu zabio okruglih 0 koševa, ulovio je 1 skok, a broj asistencija podudara se sa onim od poena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jrue with the moves and Zo is loving it

A post shared by NBA on TNT (@nbaontnt) on

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka