vijest

0

SAD dobio Svijet, Zion lomio konstrukcije, a Dončić se čuvao za pravu stvar (VIDEO)

15.02.2020 08:19 | Germanijak

Slovenski čudotvorac igrao je s labavim gležnjem i čuvao se za All-Star utakmicu pa je šou odnio najmoćniji igrač u ligi.

Veličina slova A A A

NBA All-Star vikend središnji je košarkaški događaj za sve ljubitelje loptanja pod obručima, a cijeli šou započeo je utakmicom Rasing Stars Challengea, utakmicom rookieja i igrača druge godine, u kojoj je SAD bio bolji od Svijeta 151:131.

Svjetske zvijezde vodile su na poluvremenu, ali u nastavku su Miles Bridges iz Charlote Hornetsa i Zion Wiliamson iz New Orleansa preuzeli stvar u svoje ruke. Prvi je cijelu večer parao mrežice i završio ju s 20 poena, a drugi je tresao obruč svojim zakucavanjima. Jedno je pak bilo toliko silovito da je doslovno polomio koš i savinuo knstrukciju kao svojedobno Shaq.

Unatoč činjenici da tabla visi na jednu stranu, pouvrijeme je zaključeno u neregularnim uvjetima, no pauzu pod poluvremenom iskoristili su radnici i popravili konstrukciju kako bi se u nastavku moglo regularno igrati.

Pachall (23 poena), Sexton (21) predvodili su strijelce SAD-a ispred MVP-a utakmice Bridgesa te Traea Younga (18) i Williamsona (14 poena).

Slovenski čudotvorac Luka Dončić čuvao je noge i ovu revijalku zaključio sa 16 poena, ali jedan od njegovih koševa bio je preko polovice terena. RJ Barett imao je 27 poena, a Brandon Clarke 22.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka