vijest

0

Ronaldo želi pronaći žene koje su ga hranile dok nije imao ništa

18.09.2019 16:20 | Germanijak

Nevjerojatna priča.

Veličina slova A A A

Cristiano Ronaldo danas je jedna od najvećih sportskih zvijezda na svijetu, a prije 20-ak godina nije imao gotovo pa ništa. Talijanskim medijima ispričao je dirljivu priču iz svoje mladosti, a danas želi pronaći njezine glavne protagonistice i uzvratiti im za dobrotu koju su mu iskazale kad je bio nitko.

„Kad sam bio klinac, 11-godišnjak ili 12-godišnjak, nisam imao novca, živio sam u igračkom internatu u Lisabonu s ostalim igračima iz mlade momčadi, viđao sam obitelj na Madeiri svaka tri mjeseca, nije bilo lako toliko preživljavati bez njih“ započeo je Juventusov igrač.

„U kasnim večernjim satima, oko 10 i 30 – 11, znali bismo ogladniti. U blizini stadiona, odnosno mjesta na kojem smo živjeli, bio je McDonalds. Svako večer znali smo doći na stražnja vrata i upitati imaju li još koji hamburger.“

„Djevojka koja se zvala Edna i njezine dvije kolegice bi nam dale za jesti kad bi imale. Bile su nevjerojatne. Kasnije, kad sam već postao profesionalni nogometaš, raspitivao sam se za njih kod prijatelja u Lisabonu i pokušao ih pronaći, ali nisam uspio.“

„Taj su McDonalds zatvorili, ali nadam se da će djevojke pročitati ovaj intervju i javiti mi se. Bio bih presretan kad bi me pronašle jer bi ih želio ugostiti na večeri u svojoj kući u Lisabonu ili Torinu. Silno ih želim pronaći i uzvratiti im za njihovu dobrotu. Cijenim ono što su učinile za mene i nikad im to neću zaboraviti,“ zaključio je superstar dobrog srca.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka