vijest

0

Rezerve Dinama, Hajduka i Osijeka od ljeta 2021. godine gube pravo nastupa u Drugoj HNL

28.05.2020 08:48 | Germanijak/M.N.

Plan Izvršnog odbora HNS-a je postepeno smanjenje, a prvi na udaru su rezervni momčadi prvoligaša..

Veličina slova A A A

Prošireni sastav Izvršnog odbora HNS-a jučer je održao sastanak u Opatiji, na kojem je između ostalog bila tema problematike Druge HNL, kao i ostalih liga.

Sigurno je da će slijedeće sezone Prva HNL imati 10 klubova, Druga 18, dok će Treće brojati po 10. No, Drugoj HNL bi to trebala biti zadnja u ovakvom sazivu.

Naime, plan je postepeno smanjivati broj klubova u drugom razredu te da se dođe do konačne brojke od 12, a plan je da prve otpadnu rezervne momčadi prvoligaških klubova. Tako da bi naredna sezona trebala biti posljednja za druge momčadi u drugoligaškom društvu.

Očito je da taj sustav nije donio ono što se očekivalo pa je Stručna komisija HNS-a iznjedrila prijedlog da se ta priča završi. Ponajprije razlog je ovakve odluke regularnost, naime druge momčadi su često znalče mijenjati svoje postave pa bi nekad bile kvalitetnije, nekad manje, no rezultati su se iz svih utakmica podjednako računali pa nisu svi bili u jednakom položaju. Odluka je to koja zasigurno neće najbolje sjesti posebno Hajduku i Osijeku, ali ni Dinamu jer su kroz ovakav sustav mogli isprobavati i razvijati, posebno mlade igrače, u kvalitetnijem natjecanju.

Uglavnom, na sastanku nije bilo riječi o povratku publike, iako to još nije isključeno, već su se se bavili budućim sustavom natjecanja.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka