vijest

0

Real ostaje bez kapetana?

20.02.2020 10:01 | Germanijak

Zahladio odnos kapetana i Kraljevskog kluba.

Veličina slova A A A

Madridski As jutros javlja kako je odnos Sergija Ramosa i Real Madrida u blagom zahlađenju, kapetan Kraljevskog kluba ima ugovor do lipnja 2021. godine, dakle još godinu i pol, ali iz ureda predsjednika Florentina Pereza još nitko ne zove...

Kraljevskom klubu se ne žuri iz jasnog razloga, Ramosa muči godina proizvodnje, naime, kad mu istekne aktualni ugovor, imat će već 35 godina pa Perez i društvo ne žele srljati s odlukama jer je pitanje u kakvom će stanju biti kad mu istekne tekući ugovor.

Zato mu i ne nuzde novi, a Ramos pak želi ostati do 2023. godine u Madridu.

„Real je svjestan koliko im on znači na terenu, ali teško da će mu ponuditi ugovor kakav želi. Postoji pravilo po kojem veteranima iznad 32 godine daju ugovore godinu za godinu, a najveći problem je fair play zbog kojeg Real mora oprezno s 35-godišnjacima koji zrađuju 14 milijuna eura kao Ramos,“ stoji u tekstu Asa.

Real je poznat po tome da svoje legende baca kao par potrošenih cipela njihova karijera uđe u „zlatnu dob“. Hierra su s 35 potjerali u Katar, Raula s 33 u Njemačku, a Casillasa s 34 u Portugal.

(Foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka