vijest

0

Rangersima stigla ponuda od devet milijuna eura za Barišića, glatko je odbijena

13.08.2020 09:02 | Germanijak

Gerrard je oduševljen onime što bivši igrač Osijeka pruža.

Veličina slova A A A

Marcelo Bielsa ne miruje ni trenutka, a nakon što je s Leedsom osvojio Championship i prešao u najviši rang engleskog nogometa, počeo je raditi na dovođenju pojačanja koja bi se uklopila u njegov sustav igre.

„El Loco“ je detektirao poziciju na kojoj mu je pojačanje najpotrebnije, to je lijevi bek. Dvojac koji je prošle sezone koristio, Stuart Dallas i Ezgjan Alioski, očito nisu dovoljno dobri za najvišu razinu, stoga su potrebna pojačanja, a Bielsa je ocijenio kako je Borna Barišić idealan.

Hrvatski reprezentativac je nakon kraće prilagodbe u Rangersima prošle sezone potpuno oduševio struku. S 27 godina ulazi u najbolji period karijere, a u prilog toj tezi govore i stalne pohvale od trenera Stevena Gerrarda, kao i činjenica da mu je klub iz Glasgowa produžio ugovor na četiri godine.

Sve to je ispratio i pomni „nogometni znanstvenik“ Bielsa koji je u njemu detektirao idealno rješenje za lijevu stranu obrane, te prema pisanju otočkih medija ponudio devet milijuna eura. 

Rezultat - glatko odbijanje ponude. 

"Barišić se odlično snašao u momčadi i da ga želimo prodati sigurno ne bismo s njim potpisali novi ugovor. Što se tiče zanimanja Leedsa za njega, to me uopće ne iznenađuje", rekao je Steven Gerrard. 

Je li ovim doista otklonio svaku mogućnost da proda Barišića, ili je to, pak, bila tek poruka između redaka kako bi Leeds trebao osjetno pojačati ponudu ako misli kupiti beka Vatrenih, saznat ćemo u narednom periodu. 

(foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka