vijest

0

Rakitić igrao samo 20 minuta, ali dobio gromoglasne ovacije

15.09.2019 13:51 | Germanijak

Vratio je navijačima za ovu lijepu gestu.

Veličina slova A A A

Barcelona je sinoć demolirala Valenciju 5:2, a Ivan Rakitić dobio je posljednjih 20 minuta umjesto Frankieja de Jonga, no pri ulasku je dobio ovacije Nou Campa.

„Utakmica Valencije i Barcelone bila je prilično mirna, a potom je donji dio tribine zagrmio, mnogi su se pitali što se događa, ali tad su uočili kako Rakitić izlazi na zagrijavanje. To je bilo dovoljno navijačima Barcelone,“ stoji u tekstu Mundo Deportiva.

„Ivana jako vole navijači Barce, a nagradili su ga pjesmicom koju mu inače pjevaju. Kad je zagazio na teren, ionako bučna kulisa eksplodirala je. Dobio je velike ovacije za dobrodošlicu čovjeku koji često za Barcu kaže kako mu je drugi dom."

Valverdeov miljenik lani je bio čovjek od povjerenja treneru katalonskog giganta, ali ove sezone dobiva mrvice. „Nema to veze s pričama oko transfera, jednostavno ga je istisnula konkurencija,“ kaže trener.

Ali novinari Mundo Deportiva kažu kako će mu ova gesta puno značiti.

"Ovo što se dogodilo na Nou Campu bit će mu poticaj za dalje, zahvalio je navijačima za pozdrav i otišao do sjeverne tribine te poklonio navijačima svoj dres,“ piše na kraju teksta.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka